Persikka-punaherukkapiirakka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Ohje on  alkujaan Kaarina
Roinisen tuotantoa, mutta itse tein ohjeeseen pieniä muutoksia määrien
suhteen.

Persikka-punaherukkapiirakka

100 g margariinia
¾ dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Päälle:

2 dl ruoanvalmistujugurttia tai kermaviiliä
1 muna
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
½ tl inkivääriä

Pinnalle:

600 g persikoita viipaleina
1½ dl punaherukoita

Vatkaa
pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten. Lisää keskenään
sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina voideltuun vuokaan (halkaisija
22 – 24 cm).

Paista pohjaa ilman täytettä 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 10 minuuttia.

Sekoita jugurtin joukkoon muna, sokeri, vaniljasokeri ja inkivääri. Kaada seos taikinan päälle.

Levitä pinnalle valutetut, viipaleiksi leikatut persikat. Ripottele päälle punaherukat. Jatka paistamista vielä 15 – 20 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä