Lakritsi-aprikoosileivokset

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
Pohja:
  • 4 kananmuna
  • 1 ½ dl sokeri
  • 1 ½ dl perunajauho
  • 2 tl leivinjauhe
  • lakritsikastike
Täyte:
  • 300 g aprikoosihillo
  • 200 g maustamaton tuorejuusto
Pinnalle:
  • 3 dl vispikerma
  • ½-1 dl lakritsikastike
  • elintarvikesilmä
  • koristerae

Lakritsi-aprikoosileivokset valmistat helposti ja nopeasti vaikka Halloween-juhliin. Herkullisen mehevä täyte jää piiloon runsaan lakritsikermavaahdon alle, mutta löytyy sieltä haukatessa. Koristelussa voit käyttää mielikuvitustasi.

Lakritsi-aprikoosileivokset
10 annosta

Pohja:
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
300 g aprikoosihilloa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
lakritsikastiketta

Pinnalle:
3 dl vispikermaa
½-1 dl lakritsikastiketta
elintarvikesilmiä tai muita mustia tai oransseja koristerakeita
lakritsikastiketta

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita varovasti käännellen.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Levitä pinnalle aprikoosihillo.
Sekoita maustamaton tuorejuusto ja lakritsikastike keskenään ja levitä seos hillon päälle. Kääri tiukahkolle rullalle ja jätä saumakohta alaspäin.
Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja aseta tarjoiluvadille.
Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon lakritsikastike. Lusikoi lakritsikermavaahto kääretorttuviipaleiden päälle ja koristele elintarvikesilmillä tai muilla koristerakeilla. Valuta pinnalle lakritsikastiketta.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: