Savulohi-rapuleivät
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 Maalahden Limppu -leipäviipale
- ½ dl smetana
- ½ dl kurkkumajoneesi
- (vaihtoehto) jalapenomajoneesi
- (vaihtoehto) sitruunamajoneesi
- 200 g lämminsavustettu lohi
- 50 g jättiravunpyrstö
- tuore tilli
- 1 sitruuna
Ruokaisa täytetty leipä sopii nautittavaksi milloin vain. Vaikka pihatöiden lomassa, laiturilla makoillen tai terassilla istuskellen. Maalahden Limppu on mehevä ja täyteläisen makuinen leipä, jonka kanssa maistuu monenlaiset kalat. Tämä herkku valmistuu silmänräpäyksessä.
Savulohi-rapuleivät
4 annosta
4 viipaletta Maalahden Limppua
½ dl smetanaa
½ dl jalapeno-, kurkku- tai sitruunamajoneesia
200 g lämminsavustettua lohta
50 g ravunpyrstöjä tai maun mukaan
tilliä
sitruunaviipaleita tai lohkoja
Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille tai työlaudalle.
Sekoita smetana ja jalapeno- tai kurkkumajoneesi keskenään ja lusikoi seosta leipäviipaleille. Paloittele lämminsavustettu lohifilee reiluiksi paloiksi ja laita päälle. Ripottele joukkoon ravunpyrstöjä ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleilla tai sitruunalohkoilla.