Pannuleipä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- maito
- hiiva
- vehnälese
- suola
- sokeri
- rypsiöljy
- vehnäjauho
- öljy
- kirsikkatomaatti
- jalapenoviipale
- juustoraaste
- provencen mausteseos
Tämä ohje on oma versioni Sydänystävä vehnälese-paketin kyljessä olevasta ohjeesta.
Pannuleipä
3 dl maitoa
1/2 pkt hiivaa
2 dl Sydänystävä-vehnäleseitä
n. 3/4 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl rypsiöljyä
n. 5 1/2 dl vehnäjauhoja
Pinnalle:
öljyä voiteluun
10 kirsikkatomaattia
jalapenoviipaleita
150 g juustoraastetta
Provencen yrttiseosta
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva joukkoon. Lisää leseet, suola, sokeri, öljy ja jauhot, sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ripottele pinnalle hieman jauhoja ja taputtele taikina levyksi.
Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.
Voitele levy öljyllä, paina levyn päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja ja jalapenoviipaleita. Ripottele pinnalle yrttiseosta ja juustoraastetta.
Paista 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 15-20 minuuttia.