Pannuleipä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • maito
  • hiiva
  • vehnälese
  • suola
  • sokeri
  • rypsiöljy
  • vehnäjauho
  • öljy
  • kirsikkatomaatti
  • jalapenoviipale
  • juustoraaste
  • provencen mausteseos

Tämä ohje on oma versioni Sydänystävä vehnälese-paketin kyljessä olevasta ohjeesta.

Pannuleipä

3 dl maitoa
1/2 pkt hiivaa
2 dl Sydänystävä-vehnäleseitä
n. 3/4 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 dl rypsiöljyä
n. 5 1/2 dl vehnäjauhoja

Pinnalle:
öljyä voiteluun
10 kirsikkatomaattia
jalapenoviipaleita
150 g juustoraastetta
Provencen yrttiseosta

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva joukkoon. Lisää leseet, suola, sokeri, öljy ja jauhot, sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ripottele pinnalle hieman jauhoja ja taputtele taikina levyksi.
Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.

Voitele levy öljyllä, paina levyn päälle puolitettuja kirsikkatomaatteja ja jalapenoviipaleita. Ripottele pinnalle yrttiseosta ja juustoraastetta.
Paista 225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 15-20 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä