Kinkku-sinappimajoneesileivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 6-8 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 2 dl majoneesi
  • 2-3 tl karkea sinappi
  • ½ dl persilja
  • mustapippurirouhe
  • 3-4 kinkkuviipale

Vuoden pimein aika on käsillä ja illan tullen on ihana valmistaa pientä suolaista ja nauttia vaikka kynttilän valossa. Nämä suupalat sopivat myös joulun alkupalapöytään ja kinkkuna voit silloin käyttää myös joulukinkkua. Voit sekoittaa joukkoon myös pieniä omena- tai maustekurkkukuutioita. Mikäli majoneesi tuntuu liian raskaalta, voit korvata osan smetanalla tai turkkilaisella jogurtilla.

Kinkku-sinappimajoneesileivät
6-8 annosta

6-8 viipaletta Maalahden Limppua
2 dl majoneesia
2-3 tl karkeaa sinappia (jossa sinapinsiemeniä)
½ dl persiljaa
mustapippuria myllystä
3-4 viipaletta kinkkua

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille. Valmista täyte.
Sekoita majoneesin joukkoon karkeaa sinappia, hienonnettua persiljaa ja mustapippuria myllystä. Levitä leipäviipaleille seosta ja käännä päälle kinkkua. Tarjoa pienenä suolaisena palana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: