Joulun herkku-Limpukka

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pågen limpukka leipäviipale
- maustamaton tuorejuusto
- sinihomejuusto
- ruohosipuli
- kinkku
- punasipuli
- hunajaviinietikka
- maustekurkku
Jouluaattoaamuna uunituore joulukinkku houkuttaa maistamaan muutaman siivun ennen aattoillan odotettua ateriaa.
Tämä leipä sopii kevyeksi lounaaksi ennen illan herkutteluhetkeä.
Vaihtoehtoisesti leipä sopii myös pikkujouluaikaan ja joulun välipäivien tarjoiluun.
Joulun herkku-Limpukka
4 annosta
4 Pågen Limpukka -viipaletta
100 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 25 g sinihomejuustomurua
1/2 dl ruohosipulia silputtuna
4 viipaletta kinkkua
1 punasipuli renkaina
2 tl hunajaviinietikkaa
Koristeeksi:
1 maustekurkku viipaleina
homejuustomurua
ruohosipulia
Asettele Limpukka-viipaleet työlaudalle.
Sekoita maustamattoman tuorejuuston joukkoon sinihomejuustomurua ja silputtua ruohosipulia.
Levitä seos leipäviipaleille.
Aseta pinnalle muhkeat kinkkuviipaleet.
Kuori punasipuli ja leikkaa se renkaiksi.
Sekoita joukkoon hunajaviinietikkaa.
Jaa sipulirenkaat leiville.
Viipaloi päälle maustekurkkua. Ripottele pinnalle sinihomejuustomurua.
Koristele ruohosipulilla.
Nauti glögilasillisen kanssa!
Vinkki! Voit korvata sinihomejuustotahnan myös sienisalaatilla.