Täyteläinen Jalotofu-kasviskeitto

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

25 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

4 annosta
  • 8 dl vesi
  • 3 peruna
  • 1 sipuli
  • 2 porkkana
  • 1 palsternakka
  • 1 ½ kasvisliemikuutio
  • laakerinlehti
  • vihreä papu
  • 400 g tomaattimurska
  • mustapippurirouhe
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • ½-1 ruukku tuore korianteri
  • 1 rkl rypsiöljy
  • Jalotofu Kylmäsavu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Tofu on erinomainen proteiininlähde kenen tahansa ruokavaliossa. Kasvisruokavaliossa tofun käyttö on usein suosittua. Maustetut tofut helpottavat merkittävästi ruoan valmistusta, sillä tofu on valmis käytettäväksi ihan sellaisenaan. Tämä talvipäivään sopiva keitto valmistuu hetkessä ja maistuu herkulliselta!

Täyteläinen Jalotofu-kasviskeitto (vegaaninen)
4 annosta

8 dl vettä
3 keskikokoista perunaa
1 keskikokoinen sipuli
2 keskikokoista porkkanaa
1 iso palsternakka
1 ½ kasvisliemikuutiota
1 laakerinlehti
kourallinen vihreitä papuja (pakasteena tai tuoreena)
400 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 ruukku korianteria
1 rkl rypsiöljyä
1 paketti Jalotofu Kylmäsavu

Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
Kuori sillä välin kasvikset ja paloittele sopiviksi suupaloiksi.
Lisää kasvikset kattilaan yhdessä kasvisliemikuutioiden ja laakerinlehden kanssa.
Anna kiehua hiljalleen viidestä kymmeneen minuuttia.
Lisää pavut, tomaattimurska, mustapippuria myllystä maun mukaan ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.
Kuutioi kylmäsavu-tofu ja lisää kuumalle pannulle.
Kääntele, kunnes pinta on mukavan rapea ja saanut kauniin värin.
Lisää tofukuutiot keittoon.
Tarkista maku.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: