Kesäpäivän gazpacho

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Puhtaasti kotimainen

Gazpacho on hellepäivän herkku. Raikas kylmänä tarjottava keitto kaipaa seurakseen vain tuoretta leipää. Tämä keitto sopii mainiosti myös kevään ja kesän juhlatarjottavaksi. Voit tarjota keiton pienistä annospikareista.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 500 g tomaatteja
  • 1 paprika
  • 1 kurkku
  • 1 sipuli
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1-2 tl sitruunamehua TAI
  • 1-2 tl vaaleaa viinietikkaa
  • 2 dl tomaattimehua
  • tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  • Huuhtele kasvikset.
  • Poista tomaateista kannat, paprikasta ja chilipaprikasta siemenet ja kanta, kuori sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Laita kaikki keiton ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi.
  • Tarkista maku. Tarjoa kylmänä! Koristele persiljalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: