Tofuwokki

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tofuwokki
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

108 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tofuwokki valmistuu pikaiseenkin nälkään näppärästi pannulla. Tofun voit korvata myös jauhelihalla, broilerinfileesuikaleilla tai härkiksellä.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • 250 g chilitofua tai muuta maustettua tofua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen mieto chilipaprika
  • ½ kesäkurpitsa
  • ½-1 punainen paprika
  • 2 sipulinvartta
  • 300 g kypsiä nuudeleita tai saman verran raakaa + kiehuvaa vettä
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • Thai-basilikaa
  • lisäksi chilikastiketta

Valmistusohje

  • Aloita paloittelemalla tofu ja kasvikset.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kuutioitu maustettu tofu kauttaaltaan käännellen.
  • Lisää hienonnettu valkosipuli ja chilipaprika, kuutioitu tai suikaloitu kesäkurpitsa ja paprika ja hienonnetut sipulinvarret.
  • Kääntele hetki.
  • Käytä valmiiksi kypsennettyjä nuudeleita tai kypsennä ne itse.
  • Kiehauta vesi ja kaada nuudeleiden päälle kulhoon.
  • Suojaa kulho kannella ja anna nuudeleiden kypsyä.
  • Valuta.
  • Lisää kypsät, valutetut nuudelit pannulle yhdessä soijakastikkeen kanssa.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa suolaa.
  • Ripottele pinnalle thai-basilikaa.
  • Tarjoa tofuwokin seuraksi chilikastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä