Tofu-kasvisnyytit

  • 50 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kesäkurpitsa
  • 4 keltasipuli
  • (vaihtoehto) salottisipuli
  • 1 punainen paprika
  • 4 tomaatti
  • 4 peruna
  • 250 g tofu
  • ½ dl rypsiöljy
  • 3 valkosipulinkynsi
  • 2 tl Herbamare yrttisuolaseos
  • (vaihtoehto) Herbamare Spicy yrttisuolaseos

Nämä herkulliset tofu-kasvisnyytit valmistat kätevästi grillissä tai uunissa.
Voit leikata ja maustaa kasvikset jo hyvissä ajoin ja jakaa nyytteihin ja kypsentää sopivana hetkenä. Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä.
Mikäli käytät salottisipuleita, käytä niitä enemmän jos ovat kovin pieniä.

Tofu-kasvisnyytit
4 annosta

1 kesäkurpitsa
4 kelta- tai salottisipulia
1 punainen paprika
4 isoa tomaattia
4 isoa perunaa tai 8-12 uuden sadon pientä perunaa
250 g tofua
½ dl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä
2 tl A.Vogel Herbamare yrttisuolaa tai Herbamare Spicy yrttisuolaa

Leikkaa kesäkurpitsa lohkoiksi.
Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi yhdessä paprikan ja tomaattien kanssa.
Paloittele myös perunat tai käytä pieniä kokonaisina. Leikkaa tofu kuutioiksi.
Sekoita joukkoon rypsiöljy, hienonnetut valkosipulinkynnet ja Herbamare yrttisuolaa.
Leikkaa leivinpaperista ja foliosta saman kokoisia arkkeja ja laita ne päällekkäin siten, että folioarkki jää alle.
Jaa kasvikset arkeille ja nosta reunat ylös ja taittele ne kiinni.
Laita nyytit kuumaan grilliin tai uuniin 200-asteeseen. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan lisänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: