Punajuuri-vuohenjuustopasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Lactalis

Punajuurista valmistettu pesto on paitsi upean väristä, aivan taivaallisen makuista. President Saint Maure vuohenjuusto antaa pestolle kivan maun. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

2 annosta
Punajuuripesto:
  • 1 ½ dl pinjansiemeniä
  • 300-400 g kypsiä maustamattomia punajuuria
  • muutama varsi basilikaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus suolaa
  • 100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ¾ dl oliiviöljyä
Lisäksi:
  • 1 ½ l vettä
  • ½ tl suolaa
  • 200 g tagliatelle -pastaa
Pinnalle:
  • 100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
  • paahdettuja pinjansiemeniä
  • basilikaa

Valmistusohje

  • Valmista ensin punajuuripesto.
  • Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla, ota puoli desilitraa sivuun koristelua varten.
  • Laita pinjansiemenet, punajuuret, basilika, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja vuohenjuusto tehosekoittimeen, rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää oliiviöljyä.
  • Soseuta hienoksi ja tarkista maku.
  • Kiehauta vesi ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan tai kunnes pasta on sopivan kypsää.
  • Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja paista kuumalla pannulla kovalla lämmöllä, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Sekoita punajuuripesto pastan joukkoon ja jaa lautasille. Asettele pinnalle vuohenjuustokiekot, paahdetut pinjansiemenet ja basilikaa.
  • Tarjoa heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä