Punajuuri-vuohenjuustolasagnette
- 15 min Työaika
- 1 h 10 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 porkkana
- 1 juuripersilja
- (vaihtoehto) palsternakka
- 1 sipuli
- 200 g juuriselleri
- 2 valkosipulinkynsi
- 3 rkl rypsiöljy
- ¾ dl vehnäjauho
- 5 dl punajuurimehu
- 400-500 g tomaattimurska
- 1 kasvisliemikuutio
- 250 g sulatejuusto
- 2 tl rosmariini
- (vaihtoehto) rakuuna
- mustapippurirouhe
- suola
- 200 g vuohenjuusto
- 250 g Myllyn Paras Mini lasagne
Myllyn Paras on tuonut markkinoille Mini lasagne -levyjä, joista valmistat herkulliset uuniruoat helposti.
Upean värinen juureksista ja punajuurimehusta valmistettu lasagne saa hienostuneen makunsa vuohenjuustosta.
Kokeile!
Punajuuri-vuohenjuustolasagnette
4-6 annosta
3 isoa porkkanaa
1-2 isoa juuripersiljaa tai palsternakkaa
1 iso sipuli
200 g juuriselleriä
2 valkosipulinkynttä
3 rkl rypsiöljyä
¾ dl vehnäjauhoja
5 dl punajuurimehua
400-500 g tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
250 g sulatejuustoa
2 tl rosmariinia tai rakuunaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
200 g vuohenjuustoa
Lisäksi:
250 g Myllyn Paras Mini lasagne -levyjä
Kuori porkkanat, juuripersiljat tai palsternakat, sipuli ja juuriselleri.
Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki kovalla lämmöllä.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot käännellen ja lisää sitten punajuurimehu, tomaattimurska, kasvisliemikuutio, sulatejuusto, rosmariini tai rakuuna ja mustapippuria myllystä.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.
Jaa kastike kerroksittain Mini lasagne -levyjen kanssa. Viipaloi lopuksi vuohenjuusto ja laita ne vuoan pinnalle.
Kypsennä ruokaa 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.