Punajuuri-vuohenjuustolasagnette

  • 15 min Työaika
  • 1 h 10 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 3 porkkana
  • 1 juuripersilja
  • (vaihtoehto) palsternakka
  • 1 sipuli
  • 200 g juuriselleri
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl rypsiöljy
  • ¾ dl vehnäjauho
  • 5 dl punajuurimehu
  • 400-500 g tomaattimurska
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 250 g sulatejuusto
  • 2 tl rosmariini
  • (vaihtoehto) rakuuna
  • mustapippurirouhe
  • suola
  • 200 g vuohenjuusto
  • 250 g Myllyn Paras Mini lasagne

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Mini lasagne -levyjä, joista valmistat herkulliset uuniruoat helposti.
Upean värinen juureksista ja punajuurimehusta valmistettu lasagne saa hienostuneen makunsa vuohenjuustosta.
Kokeile!

Punajuuri-vuohenjuustolasagnette
4-6 annosta

3 isoa porkkanaa
1-2 isoa juuripersiljaa tai palsternakkaa
1 iso sipuli
200 g juuriselleriä
2 valkosipulinkynttä
3 rkl rypsiöljyä
¾ dl vehnäjauhoja
5 dl punajuurimehua
400-500 g tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
250 g sulatejuustoa
2 tl rosmariinia tai rakuunaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
200 g vuohenjuustoa

Lisäksi:
250 g Myllyn Paras Mini lasagne -levyjä

Kuori porkkanat, juuripersiljat tai palsternakat, sipuli ja juuriselleri.
Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki kovalla lämmöllä.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot käännellen ja lisää sitten punajuurimehu, tomaattimurska, kasvisliemikuutio, sulatejuusto, rosmariini tai rakuuna ja mustapippuria myllystä.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.
Jaa kastike kerroksittain Mini lasagne -levyjen kanssa. Viipaloi lopuksi vuohenjuusto ja laita ne vuoan pinnalle.
Kypsennä ruokaa 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: