Punainen pestopasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 punainen paprika
  • 1 dl oliiviöljy
  • 25 g parmesaanijuusto
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • 1 ruukku punainen basilika
Lisäksi:
  • 1½ l vesi
  • suola
  • 1 pkt fettucine tuorepasta
Pinnalle:
  • parmesaanilastuja
  • rucola
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

Punainen pestopasta on nopea arkiruoka, jonka valmistus on entistäkin nopeampaa, jos valmistat pestokastikkeen jääkaappiin etukäteen. Tämä ruoka on loistavaa kesäruokaa ja näppärä valmistaa myös veneellä ja mökillä, varsinkin, jos viet valmiiksi tehdyn pestokastikkeen mukanasi. Tuorepasta kypsyy kolmessa minuutissa.

Punainen pestopasta
2 annosta

2 punaista paprikaa
1 dl oliiviöljyä
25 g parmesaanijuustoa
2 rkl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
1 ruukku punaista basilikaa

Lisäksi:
1 ½ l vettä
ripaus suolaa
1 pkt fettucine‐tuorepastaa

Pinnalle:
parmesaanijuustoa lastuina
rucolan versoja
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

Puolita paprikat ja poista siemenet.
Laita paprikat tehosekoittimeen. Lisää oliiviöljy, parmesaanijuusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja suolaa ja mustapippuria myllystä. Lisää upea punainen basilika.
Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Mikäli seos on liian paksua, voit lisätä joukkoon vielä oliiviöljyä. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja tuorepasta. Keitä kolme minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Sekoita punainen pestokastike pastan joukkoon.
Laita tarjolle ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja, rucolanversoja ja kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: