Jasminriisin keittäminen

  • 5 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

192 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Meillä on kotona ulkomailta tuotu riisinkeitin, joka on todella loistava keksintö. Jos et kuitenkaan omista riisinkeitintä ja haluat hyvää Jasmin-riisiä, tee se näin:

Advertising information

Ainekset

  • ½ jasmiiniriisiä
  • ½ vettä

Ohje

  • Mittaa riisin määrä.
  • Huuhtele riisiä hetki siivilässä.
  • Laita riisi kattilaan.
  • Mittaa joukkoon saman verran vettä (esim. 3 dl riisiä, 3 dl vettä).
  • Kiehauta vesi ja riisi.
  • Nosta kansi kattilan päälle tiiviisti ja sammuta levy.
  • Älä avaa sitä kesken kaiken, vaan anna kypsyä 15-20 minuuttia levyn jälkilämmöllä.
  • Näin saat ”oikeanlaista” Jasminriisiä.
  • Riisi on itsessään aromaattista, eikä sitä tarvitse maustaa millään, edes suolalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: