Pastakastike

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 1 nippu kevätsipuli
  • 3 valkosipulinkynsi
  • 8 tomaatti
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 1 tl suola
  • mustapippurirouhe
  • 1 tl sokeri
  • 1 dl vesi

Itse valmistettu pastakastike valmistuu silmänräpäyksessä. Keitä hiljalleen noin puoli tuntia. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.

Pastakastike
4 annosta

2 rkl öljyä
1 nippu kevätsipulia
3 valkosipulinkynttä
8 keskikokoista kotimaista tomaattia
1 ruukku basilikaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl sokeria
(1 dl vettä)

Hienonna kevätsipuli ja valkosipulinkynnet.
Halkaise tomaatit, poista kannat ja leikkaa kuutioiksi.
Hienonna basilika.
Laita ainekset kasariin ja lisää myös suola, mustapippuria myllystä ja sokeria.
Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
Lisää joukkoon tarvittaessa hieman vettä.
Tarkista maku.
Jauha halutessasi hienommaksi sauvasekoittimella.
Käytä pizzakastikkeena tai lisää joukkoon esimerkiksi paistettua jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai kypsennettyä broileria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: