Dippikasvikset kolmella dipillä

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Dippikasvikset
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.9/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Kauden kasvikset nautitaan tietysti dippaillen. Valitse tarjoiluun erivärisiä kasviksia ja valmista seuraksi muutama erilainen dippikastike. Hyödynnä maustamisessa myös tuoreita tai kuivattuja yrttejä ja valmiita maustekastikkeita sekoittamalla maustamattoman jogurtin joukkoon. Dippikasvikset voit tarjoilla ympäri vuoden.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Kasvikset:
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 4-6 porkkanaa
  • 1 kukkakaali
  • 1 kyssäkaali
  • 1 kurkku
Dippikastike 1
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1-2 rkl vihreä pestokastiketta TAI
  • 1-2 rkl punaista pestokastiketta (vaihtoehto)
Dippikastike 2
  • 200 g kermaviiliä
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • chilijauhetta
Dippikastike 3
  • 200 g kermaviiliä TAI
  • 200 g maustamatonta jogurttia (vaihtoehto)
  • 50 g vuohenjuustoa
  • 2-3 rkl tuoretta rucolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  • Huuhtele lehtisellerinvarret ja leikkaa tikuiksi.
  • Kuori ja paloittele porkkanat tikun mallisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele kyssäkaali ja leikkaa vielä kurkku samoin.
  • Asettele vadille sekaisin tai väreittäin.
  • Valmista dippikastikkeet.
  • Sekoita levittyvän sulatejuuston joukkoon pestokastike. Tarkista maku.
  • Sekoita kermaviilin joukkoon valkosipulijauhe ja chilijauhe. Tarkista maku.
  • Sekoita kermaviilin tai maustamattoman jogurtin joukkoon pehmeää vuohenjuustoa, hienonnettua rucolaa, hienonnettua valkosipulia ja mustapippuria myllystä. Tarkista maku.
  • Tarjoa dippikasvikset hyvän juoman kera !
Dippikasvikset

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: