Uunilohi
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
5 annosta
- 1 kg lohifilee
- suola
- lime-pippuri
- 2 dl kerma
- 1 prk valkosipuli-yrtit tuorejuusto
- tuore tilli
- 200 g katkarapu
Uunilohi on helppotekoinen ja maistuva ruoka erityisesti perunasoseen kanssa.
Uunilohi
5 annosta
1 kg lohifilee
suolaa myllystä
lime-pippuria myllystä
2 dl kermaa
1 prk valkosipuli-yrtit -tuorejuustoa
tuoretta tilliä silppuna
200 g katkarapuja
Laita lohifilee uunivuokaan, rouhi pinnalle suolaa ja lime-pippuria.
Laita kala 175 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
Sekoita kulhossa kerma, tuorejuusto ja tilli.
Ota vuoka uunista ja ripottele pinnalle katkaravut, kaada päälle kerma-tuorejuusto -seos.
Jatka kypsentämistä, kunnes kala on kypsää ja seos kuumentunut.
Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.