Uunilohi

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

151 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 1 kg lohifilee
  • suola
  • lime-pippuri
  • 2 dl kerma
  • 1 prk valkosipuli-yrtit tuorejuusto
  • tuore tilli
  • 200 g katkarapu

Uunilohi on helppotekoinen ja maistuva ruoka erityisesti perunasoseen kanssa.

Uunilohi
5 annosta

1 kg lohifilee
suolaa myllystä
lime-pippuria myllystä
2 dl kermaa
1 prk valkosipuli-yrtit -tuorejuustoa
tuoretta tilliä silppuna
200 g katkarapuja

Laita lohifilee uunivuokaan, rouhi pinnalle suolaa ja lime-pippuria.
Laita kala 175 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
Sekoita kulhossa kerma, tuorejuusto ja tilli.
Ota vuoka uunista ja ripottele pinnalle katkaravut, kaada päälle kerma-tuorejuusto -seos.
Jatka kypsentämistä, kunnes kala on kypsää ja seos kuumentunut.
Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: