Tonnikala-nachopelti

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Tonnikala-nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan. Katso reseptivideo alta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g nachoja
  • 2 prk tonnikalapaloja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen paprika
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 340/285 g makeita maissinjyviä
  • 1 prk salsakastiketta
Pinnalle:
  • 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
  • 1 dl jalapenoviipaleita
Lisäksi:
  • ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

Ohje

  • Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste.
  • Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
  • Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
  • Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia.
  • Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria.

Tonnikala-nachopelti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: