Savulohilasagne
- 15 min Työaika
- 1 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynsiä
- 2 lehtisellerin vartta
- 1 paprika
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- 500 g paseerattua tomaattia
- limepippurirouhetta
- 2½ dl ruokakermaa
- suolaa
- lipstikkaa
- 500 g lämminsavulohta
- 200 g leppäsavujuustoa
- 6 lasagnelevyä
Pinnalle:
- leppäsavujuustoraastetta
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa tai wokkipannussa.
- Lisää silputtu sipuli, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hetken päästä lehtiselleri, paprika ja sokeriherneen palot. Kääntele hetki.
- Lisää paseerattu tomaatti, limepippuri ja kerma.
- Mausta suolalla ja lipstikalla maun mukaan.
- Lisää joukkoon paloiteltu savulohi ja leppäsavujuustoraaste. Kuumenna.
- Jaa kastike kerroksittain lasagnelevyjen kanssa uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia.
- Anna ruoan vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.