Savulohilasagne

  • 15 min Työaika
  • 1 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

61 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Maistuva lasagne valmistuu tällä kertaa helposti valmiiksi savustetusta lohesta. Leppäsavujuusto antaa ruoalle upean maun.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynsiä
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1 paprika
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • limepippurirouhetta
  • 2½ dl ruokakermaa
  • suolaa
  • lipstikkaa
  • 500 g lämminsavulohta
  • 200 g leppäsavujuustoa
  • 6 lasagnelevyä
Pinnalle:
  • leppäsavujuustoraastetta

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy kattilassa tai wokkipannussa.
  • Lisää silputtu sipuli, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hetken päästä lehtiselleri, paprika ja sokeriherneen palot. Kääntele hetki.
  • Lisää paseerattu tomaatti, limepippuri ja kerma.
  • Mausta suolalla ja lipstikalla maun mukaan.
  • Lisää joukkoon paloiteltu savulohi ja leppäsavujuustoraaste. Kuumenna.
  • Jaa kastike kerroksittain lasagnelevyjen kanssa uunivuokaan.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia.
  • Anna ruoan vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä