Nopea tonnikalapasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

159 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300 g täysjyvä fusilli-pastaa
  • vettä
  • suolaa
  • 2 prk tonnikalapaloja
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g sulatejuustoa
  • tai smetanaa
  • tuoretta basilikaa
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta

Ohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
  • Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan.
  • Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
  • Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa.
  • Kiehauta.
  • Sekoita valutettu pasta joukkoon.
  • Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.
  • Tarkista maku!
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: