Lohimousse saaristolaisleivälle

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

60 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • graavilohi
  • kylmäsavulohi
  • punasipuli
  • omena
  • maitorahka
  • tuorejuusto
  • smetana
  • sokeri
  • sitruunapippuri
  • tilli
  • kuohukerma

Saaristolaisleipä on ihanan maltainen leipä joulupöytään. Tarjoa seuraksi kuohkea lohimousse. Tämä herkullinen lohimousse löytyy myös tämän vuoden joulubuffet-pöydästä Silja Linen Serenadelta ja Symphonylta.

Lohimousse saaristolaisleivälle

200 g graavilohta
200 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1 omena
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
150 g smetanaa
1 rkl sokeria
1 tl sitruunapippuria
1/2 dl tilliä
2 dl kuohukermaa

Kuori punasipuli ja omena. Poista omenasta siemenkota.
Laita kaikki muut moussen ainekset kutteriin paitsi kuohukerma.
Jauha hienoksi tahnaksi.
Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon.
Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: