Kalaseljanka

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 3 porkkana
  • pala juuriselleri
  • 3 rkl öljy
  • 1 ½ l vesi
  • 1-2 kalaliemikuutio
  • 1-2 laakerinlehti
  • 10 valkopippuri
  • muutama maustepippuri
  • 75 g tomaattipyree
  • 1-2 maustekurkku
  • 800 g pakasteseiti
  • 1-2 dl tuore tilli
  • ½ - 1 sitruunan mehu
  • kapris
  • smetana

Keitot ovat kevyitä ja upean makuisia ilman perunaakin. Juuressuikaleet kypsyvät nopeasti, joten tämä keitto on loistava pikaruoka. Voit käyttää pakastettua tai tuoretta kalaa tai useita eri kaloja yhdessä.

Kalaseljanka

1 iso sipuli silputtuna
3 porkkanaa ohuina suikaleina
pala juuriselleriä ohuina suikaleina
3 rkl öljyä
1 ½ l vettä
1-2 kalaliemikuutiota
1-2 laakerinlehteä
10 valkopippuria
muutama maustepippuri
75 g tomaattipyreetä
1-2 maustekurkkua pieninä kuutioina tai suikaleina
800 g esim. pakasteseitä kuutioina
1-2 dl tilliä, persiljaa ja/tai lipstikkaa
1/2-1 sitruunan mehu
(kapriksia)

Lisäksi:
smetanaa

Kuori ja käsittele kasvikset.
Kuumenna öljy isossa kattilassa.
Lisää kasvikset ja kääntele hetki.
Mittaa joukkoon vesi, kalaliemikuutio, valkopippurit ja maustepippurit.
Kiehauta.
Lisää tomaattipyree, maustekurkku ja kalakuutiot.
Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Lisää silputut yrtit ja puristettu sitruunan mehu.
Voit lisätä joukkoon halutessasi kapriksia.

Tarjoa seuraksi smetanaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: