Kasvisvoileipäkakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- paahtoleipä
- kasvisliemi
- creme fraiche
- sulatejuusto
- valutettu herkkusieni
- herkkusieni
- paprika
- maustettu tuorejuusto
- tomaattisalsa
- majoneesi
- creme fraiche
- mozzarellahelmi
- kirsikkatomaatti
- viinirypäle
- basilika
Nykyään useimpiin juhliin saapuu vieraita, jotka noudattavat kasvisruokavaliota. Heitä varten on kiva olla jotain tarjottavaa, jota voi toki ottaa muutkin.
Kasvisvoileipäkakku
noin 15 annosta
20 viipaletta isoja paahtoleipiä
n. 1/2 l kasvislientä kuutiosta tai fondista
Täyte 1:
200 g creme fraichea
200 g sulatejuustoa
1 prk valutettuja herkkusieniä hienonnettuna
1/2 paprika silppuna
Täyte 2:
200 g maustettua tuorejuustoa makusi mukaan
200 g Apetit tomaattisalsaa pakastealtaasta
Pinnalle:
n. 200 g majoneesia
n. 100 g creme fraichea
1 pss (100 g) mozzarellahelmiä
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
tuoretta basilikaa
Leikkaa leivistä reunat.
Aseta neljä leipäviipaletta tarjoiluvadille, kostuta.
Sekoita creme fraiche, sulatejuusto, hienonnetut herkkusienet ja silputtu paprika tasaiseksi tahnaksi.
Sekoita myös maustettu tuorejuusto ja tomaattisalsa sekaisin.
Kasaa kakku vuorotellen leipäviipaleista ja täytteistä, muista kostuttaa leipäkerrokset.
Anna vetäytyä mielellään yön yli.
Siisti tarvittaessa kakun reunat.
Sekoita kuorrutteen majoneesi ja creme fraiche, levitä kakun pinnalle ja reunoille.
Ripottele pinnalle mozzarellahelmet, koristele kirsikkatomaateilla ja tuoreella basilikalla.