Rallikuskin jauhelihavuoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • jauheliha
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • suola
  • pippurisekoitus
  • vehnäjauho
  • tomaattipyree
  • paseerattu tomaatti
  • vesi
  • pizzamauste
  • basilika
  • oregano
  • margariini
  • maito
  • suola
  • muskottipähkinä
  • juustoraaste


Tein lasagnen käyttämällä lasagnelevyjen sijaan autonrengasmakaroneja.

Rallikuskin jauhelihavuoka

400-500 g jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
3-4 valkosipulinkynttä murskattuna
suolaa
pippurisekoitusta
muutama rkl vehnäjauhoja
1 prk tomaattipyrettä
1 tetra paseerattua tomaattia
vettä
pizzamaustetta/basilikaa/oreganoa

Paista kattilassa liha, lisää murskattu valkosipuli, silputtu sipuli, suola ja pippurisekoitus. Lisää hetken päästä vehnäjauhot,tomaattipyre, paseerattu tomaatti ja basilika tms. Anna kastikkeen hautua levyllä, kun valmistat juustokastikkeen.

Juustokastike

n. 80g margariinia
n. 1dl vehnäjauhoja
n. 1 litra maitoa
suolaa
(muskottipähkinää)
150-200g juustoraastetta

Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot, sekoita keskenään. Lisää joukkoon maito, hauduta kypsäksi. Lisää valmiiseen kastikkeeseen suola ja juustoraaste. Huomioi, että juustossa on myös suolaa.

Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain bolognesekastiketta-juustokastiketta-autonrengasmakaroneja. Jätä pinnalle kerros juustokastiketta. Paista 200 asteessa vajaa tunti.

P.S. Kokeile makaronien kypsyyttä, niissä kestää hieman pidempään kuin lasagnelevyissä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä