Punajuuri-jauhelihakeitto

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Punajuuri-jauhelihakeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Bonne

Valmista herkullinen jauhelihakeitto ja oikaise valmistusvaiheessa.
Voit huoletta käyttää valmiita pakastejuuressuikaleita. Liemen maku saa kauniin värin ja täyteläisen maun Bonne Punajuurisoseesta.
Bonnen vihannessoseilla täydennät kasvisten käyttöä helpolla tavalla lisäämällä ruokiin ja leivonnaisiin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ l Bonne punajuurisosetta
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl lihafondia TAI
  • 3 rkl kasvisfondia (vaihtoehto)
  • 10 kpl maustepippuria
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 400 g suikalejuureksia, pakaste
Pinnalle:
  • 1 maustekurkku
  • ½ dl smetanaa TAI
  • ½ dl ranskankermaa
  • tuoretta persiljaa TAI
  • tuoretta lehtipersiljaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja paista sipulisilppu ja jauheliha kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla. Lisää joukkoon Bonne Punajuurisose, vesi, liha- tai kasvisfondi, maustepippurit ja laakerinlehdet sekä suikalejuurekset.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  • Tarkista maku.
  • Jaa punajuuri-jauhelihakeitto annoskulhoihin tai lautasille ja laita päälle suikaloitua maustekurkkua, smetanaa ja persiljaa tai lehtipersiljaa hienonnettuna.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: