Pekonijauhelihaburgerit

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Grillissä valmistat ihanat kesäherkut, kuten burgerit. Pekonilla valmiiksi maustettu burgerijauheliha on kätevää. Voit tehdä seoksen myös itse. Sekoita silloin naudan jauhelihan joukkoon hienonnettua pekonia ja muotoile pihveiksi. Nämä hampurilaiset muistetaan!

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 600 g burgerijauhelihaa pekonilla
  • suolaa
  • 200 g ruskeita herkkusieniä
  • 1-2 punasipulia
  • 2 rkl balsamicoa
  • ripaus ruokokidesokeria TAI
  • ripaus fariinisokeria
Lisäksi:
  • 6 Briossi-hampurilaissämpylää
  • 1 dl Bbq-kastiketta
  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl sambal oelek-tahnaa
  • muutama varsi tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  • Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Jaa se kuuteen yhtä suureen osaan ja muotoile pihveiksi.
  • Grillaa pihvit molemmin puolin ja rouhi pinnalle suolaa.
  • Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi ja grillaa parilapannun päällä käännellen.
  • Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Sekoita joukkoon balsamicoa ja ripaus ruokokidesokeria tai fariinisokeria.
  • Grillaa hampurilaissämpylät ja levitä alemmille sämpylöille bbq-kastiketta.
  • Nosta päälle pihvi, paistettuja herkkusieniä, marinoituja punasipulirenkaita ja valuta päälle persiljalla höystettyä chilimajoneesia.
  • Voit halutessasi laittaa täytteeksi tomaattia, salaattia ja cheddarjuustoa.
  • Nosta kansi päälle ja tarjoa heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: