Gluteeniton jauheliha-makaronilaatikko

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

35 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 450 g Semper Maccheroni fiber
  • vesi
  • 1 ½ tl suola
  • 2 rkl öljy
  • 500 g jauheliha
  • 1 sipuli
  • mustapippurirouhe
  • 7-8 dl maito
  • 3 kananmuna
  • 1 tl paprikajauhe
  • 1 tl kuivattu rakuuna

Jauheliha-makaronilaatikko on suomalaisen keittiön ikisuosikki. Valmista herkullinen gluteeniton
ateria ja nauti!

Gluteeniton jauheliha-makaronilaatikko
6 annosta

450 g Semper Maccheroni fiber
reilusti vettä
1 tl suolaa

Lisäksi:

2 rkl öljyä
500 g jauhelihaa
1 sipuli
½ tl suolaa
(mustapippuria myllystä)
7-8 dl maitoa
3 munaa
1 tl paprikajauhetta
(1 tl rakuunaa tai muuta kuivattua yrttiä)

Keitä kattilallinen vettä ja lisää Semper Maccheroni fiber ja suola. Keitä 10-12 minuuttia. Valuta
Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
Laita gluteeniton makaroni ja jauhelihaseos reunalliseen uunivuokaan ja sekoita ainekset
tasaiseksi.
Sekoita maidon joukkoon munat, paprikajauhe, suola ja halutessasi kuivattuja yrttejä.
Kaada neste jauheliha-makaroniseoksen joukkoon ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40
minuuttia.
Tarjoa seuraksi ketsuppia ja raikasta salaattia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä