Tiramisu kulhossa

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 24 savoiardikeksi
  • 2 dl kahvi
  • ½ dl mantelilikööri
  • ½ dl maito
  • 3 kananmuna
  • ¾ dl sokeri
  • 250 g Galbani Mascarponejuusto
  • ½ l tuore mansikka
  • ½ dl sokeroimaton kaakaojauhe

Tiramisu on upea tarjottava, joka sopii niin juhlapöytään kakun korvikkeeksi kuin jälkiruoaksikin.

Tiramisu kulhossa

6 annosta

24 savoiardikeksiä

2 dl kahvia
½ dl mantelilikööriä
½ dl maitoa
3 munaa
¾ dl sokeria
250 g Galbani Mascarponejuustoa

Väliin:

½ l tuoreita mansikoita

Pinnalle:

½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta

Keitä kahvi ja sekoita joukkoon mantelilikööri ja maito.
Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
Vaahdota ensin valkuaiset ja 1 rkl sokeria.
Yhdistä keltuaiset ja loppu sokeri. Sekoita joukkoon mascarponejuusto.
Kääntele savoiardikeksit kahvi-mantelilikööriliemessä ja laita ne reunalliseen tarjoiluvuokaan tai kulhoon vieretysten.
Kaada päälle mascarponevaahtoa.
Toista kerrokset, kunnes ainekset on käytetty. Jätä pinnalle kerros vaahtoa.
Anna maustua mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.
Siivilöi pinnalle sokeroimatonta kaakaojauhetta hetki ennen tarjoilua.

Vinkki! Viipaloi mansikat ja laita mansikkaviipaleita kerrosten väliin.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: