Soijapannari
Uusimmat reseptit
Advertising information
Maidotonta ruokavaliota noudattavakin voi herkutella maistuvalla pannarilla.
Soijajuomaan valmistettuna makueroa ei ole lainkaan maitoon valmistettuun pannukakkuun verrattuna.
Kananmunien sijaan laitoin pannukakkuun maalta saamiani ankanmunia. Lopputulos oli mainio. Maku oli jopa pehmoisempi ja miellyttävämpi kuin maitopannarissa.
Soijapannari
1 l alpro soya light
3 ankanmunaa tai 4 kananmunaa
2 tl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruokaöljyä
Sekoita pannarin ainekset tasaiseksi ja anna turvota mielellään puolisen tuntia.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille ja paista 200 asteessa 20-30 minuuttia,tai kunnes pannukakku näyttää kypsältä.
Tarjoa lisäksi hilloa tai vaikkapa Dr.Oetkerin uutta vadelmakastiketta.