Raikas appelsiinivaahto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Appelsiinivaahto on raikas jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin hyytymään jo edellisenä päivänä.

Raikas appelsiinivaahto
n. 6 annosta

8 liivatelehteä

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 dl maustamatonta jugurttia tai vaniljajugurttia
150 g appelsiinimarmeledia
1/2-1 dl sokeria tai maun mukaan
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl appelsiinimehua

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon maustamaton jugurtti, appelsiinimarmeladi, sokeri ja vaniljasokeri.
Kiehauta appelsiinimehu ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatteet.
Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

Jaa seos annoskulhoihin tai suureen maljaan ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Voit tarjota vaahdon kanssa hedelmäsosetta tai tuoreita hedelmiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä