Pienet mangopannukakut

  • 20 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Pienet mangopannukakut maistuvat jälkiruokana, välipalana tai vaikka pienenä makeana herkkuna kahvin kanssa.
Valmista ne metallisessa muffinivuoassa. Bonne Mangosose myydään puolen litran tölkissä ja se on sataprosenttista mangoa ilman lisättyä sokeria tai muita ylimääräisiä aineksia. Kokeile myös ruonlaitossa ja leivonnassa.

Bonnen verkkokauppa

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 2 ½ dl maitoa
  • 2 ½ dl 2 ½ dl Bonne Mangososetta
  • 2 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sulatettua voita
  • juokseva margariinia (vaihtoehto)
  • rypsiöljyä (vaihtoehto)
Lisäksi:
  • muffinivuoka
  • Bonne Premium Mangosose 100 %
  • vaniljavaahto
  • kermavaahto

Valmistusohje

  • Mittaa kulhoon maito ja mangosose.
  • Riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää suola, vehnäjauhot ja sulatettu voi, juokseva margariini tai rypsiöljy.
  • Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna seistä mielellään puolesta tunnista tuntiin.
  • Voitele muffinivuoan kolot voilla tai juoksevalla margariinilla, kaada taikinaa vuokien koloihin puoliväliin.
  • Kypsennä 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes taikina on kohonnut ja kiinteä.
  • Irrota varovasti vuoasta ja tarjoa mangososeen ja halutessasi vanilja- tai kermavaahdon kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä