Pannukakku

  • 5 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

1149 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Pannukakku

Sain eräältä aktiiviselta lukijalta pyynnön, että esittelisin täällä niinkin tavallisen reseptin kuin pannukakku.
Jostain syystä pannari on täällä mainittu vähän kuin sivulauseessa. No nyt tulee sitten ihan peruspannarin ohje, Ahvenanmaan pannukakkua taidan kokeilla seuraavalla kerralla.

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

16 annosta
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • ripaus suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruokaöljyä
  • tai 100 g voita
  • tai 100 g margariinia

Ohje

  • Sekoita maidon joukkoon munat ja suola, sekä vehnäjauhot ja öljy/rasva.
  • Anna seokseen mielellään turvota puolisen tuntia jääkaapissa.
  • Kaada taikina voidellulle uunipellille, tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, tai kunnes pannukakku näyttää kypsältä.
  • Tarjoa lisäksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa.
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: