Kinderkakku

  • 20 min Työaika
  • 2 h 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kinderkakku

315 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.
Voit katsoa videon reseptin lopusta.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Kakkupohja:
  • 300 g suklaatäytekeksejä
  • 70 g voita
Täyte:
  • 5 dl kuohukermaa
  • 100 g valkosuklaata
  • 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle:
  • 200 g maitosuklaata
Koristeluun:
  • suklaamunia
  • suklaamakeisia

Ohje

  • Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi.
  • Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
  • Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
  • Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  • Painele keksiseos vuokaan.
  • Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
  • Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon.
  • Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
  • Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
  • Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: