Raparperi-rosmariinihillo
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- raparperi
- vesi
- rosmariininoksa
- Dansukker Hillosokeri
Runsasta satoa tuova raparperi aiheuttaa toisinaan jopa päänvaivaa.
Mitä kaikkea siitä voikaan valmistaa?
Jännän makuvivahteen antava rosmariini maustaa raparperihillon kivasti. Voit tarjota hilloa sekä makeiden, että suolaisten ruokien ja leivonnaisten seurana.
Raparperi–rosmariinihillo
1 iso tai 2 pienempää purkillista
1 kg raparperia paloiteltuna
1/2 dl vettä
2-3 rosmariininoksaa
500 g Dansukker Hillosokeria
Mittaa kattilaan paloitellut raparperit, vesi ja rosmariininoksat.
Kiehauta.
Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Jäähdytä hilloa puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostuva vaahto.
Laita kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä kylmässä.
Tarjoa mausteisen grilliruoan tai vaikkapa jäätelön seurana.