Maustevoit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Grillijuhlia varten voit valmistaa reilun määrän maustevoita jo etukäteen ja säilyttää pakastimessa. Näistä vaihtoehdoista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa!

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

40-50 annosta
  • 500 g voita
  • 1-2 tl tacomaustetta
  • 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ½ dl silputtua persiljaa
  • 1 tl minttua
  • tai rakuunaa kuivattuna
  • 1-2 tl paprikajauhetta
  • tai chilijauhetta
  • tai cayennepippuria
  • 2 tl kapriksia hienonnettuna

Ohje

  • 100 g voita + 1-2 tl tacomaustetta
  • 100 g voita + 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna + ½ dl silputtua persiljaa
  • 100 g voita + 1 tl minttua, rakuunaa tai muuta kuivattua yrttiä
  • 100 g voita + 1-2 tl paprikajauhetta + ripaus chilijauhetta tai cayennepippuria
  • 100 g voita + 2 tl kapriksia hienonnettuna
  • Kuvassa maustevoit ovat ylhäältä alaspäin kuten tässä luettelossa luetellut.
  • Sekoita mausteet voin joukkoon ja laita seos kelmun päälle.
  • Kiepauta kelmua voikeon päälle ja muotoile tasakokoiseksi pötköksi pyöritellen.
  • Käännä maustevoi kelmun sisälle ja säilytä jääkaapissa tai pakastimessa.
  • Leikkaa maustevoista nappeja tarpeen mukaan ja tarjoile grillatun lihan, kalan tai broilerin seurana. Uusin Viikon ruokalista
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: