Maukas possuwokki

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

49 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 400 g HK Rypsiporsaan maukkaampi ja mureampi maustamaton lihasuikale
  • suola
  • mustapippuri
  • 1 rkl soijakastike
  • 1 dl vesi
  • 1-2 porkkana
  • 2 lehtiselleri
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 purjosipuli
  • 1 kesäkurpitsa
  • 100 g babypinaatti

Maukas possuwokki on helppotekoinen ruoka, jonka voit valmistaa wokkipannulla liedellä sisällä tai grillin äärellä ulkona, tai vaikkapa Muurikassa ulkona kesästä nauttien. Pilko joukkoon ihanat kesäkasvikset ja nauti aidoista mauista!

Maukas possuwokki
3 annosta

2 rkl öljyä
400 g HK Rypsiporsaan maukkaampi & mureampi maustamaton lihasuikale
suolaa
mustapippuria
1 rkl soijakastiketta
1 dl vettä
2 rkl öljyä
1-2 porkkanaa suikaleina
2 lehtisellerin vartta viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
pieni purjosipuli viipaleina
1/2-1 pieni kesäkurpitsa suikaleina
100 g babypinaattia
mustapippuria myllystä

Ota Rypsiporsaan lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy wokkipannussa tai Muurikassa.
Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä.
Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin kymmenen minuuttia.
Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla.

Laita pannuun öljyä ja kuumenna.
Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja kääntele, kunnes pinaatti kutistuu.
Rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria.

Tarjoa seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: