Grilliperunat ja feta-rucolakastike

  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 700 g Nevalan Kuorellinen Lohkoperuna
  • ¾ dl oliiviöljy
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1-2 tl kuivattu rosmariini
  • 1 sitruunan mehu
Lisäksi:
  • 4 dl maustamaton jogurtti
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 dl (hienonnettu) tuore rucola
  • suola
  • 50 g fetajuusto

Nevalan Perunan kuorelliset, kypsät lohkoperunat helpottavat arkea. Mausta mielesi mukaan ja grillaa alumiinisessa grillivuoassa tai uunissa. Valmista seuraksi raikas jogurttikastike.

Grilliperunat ja feta-rucolakastike
4 annosta

700 g Nevalan Kuorellinen Lohkoperuna
¾ dl oliiviöljyä tai maustettua yrttiöljyä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
1-2 tl kuivattua rosmariinia
yhden sitruunan puristettu mehu

Lisäksi:
4 dl maustamatonta jogurttia
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
1 dl hienonnettua rucolaa
ripaus suolaa
50 g fetajuustoa

Ota lohkoperunat pakkauksesta ja laita ne grillivuokaan.
Valuta joukkoon oliiviöljyä tai maustettua yrttiöljyä.
Hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Lisää kuivattu rosmariini ja yhden sitruunan puristettu mehu.
Sekoita ainekset.
Grillaa kuumassa grillissä kannen alla välillä perunoita käännellen.
Valmista seuraksi raikas jogurttikastike.
Mittaa maustamaton jogurtti kulhoon.
Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli.
Hienonna myös rucola ja murusta fetajuusto. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: