Marjaisa hamppu-kaurapuuro, gluteeniton

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 2½ dl vesi
  • (vaihtoehto) maito
  • 1 dl Impolan Kasvitila hamppu-kaurapuuroaines
  • 100 g mustaherukka
  • (vaihtoehto) mustikka
  • 100 g vadelma
  • suola
  • marjoja

Impolan Kasvitilan hampputuotteet tuovat vaihtelua arkeen.
Sastamalassa Kämmäkän kylässä saman suvun hallussa jo 1800-luvulta lähtien toiminut tila on keskittynyt hampunviljelyyn vuodesta 2010.
Toiminnan kulmakivinä on ollut tuotannon ekologisuus ja eettisyys, sekä lopputuotteiden laadukkuus, terveellisyys ja turvallisuus.
Hampunsiemenet ovat hieman pähkinäisiä, pehmeitä ja mukavan makuisia niin leivontaan kuin muuhunkin ruoanlaittoon.
Valmis gluteeniton hamppu-kaurapuuroaines on mainio aamu- ja iltapala-aines, josta hieman tuunaamalla saat mitä erilaisempia tarjottavia.
Tämä upean värinen puuro maistuu myös välipalana.

Marjaisa hamppu-kaurapuuro, gluteeniton
1 annos

2½ dl vettä tai maitoa
1 dl Impolan Kasvitila hamppu-kaurapuuroainesta
100 g mustaherukoita tai mustikoita
100 g vadelmia
ripaus suolaa

Pinnalle:
marjoja

Mittaa vesi tai maito kattilaan ja kiehauta.
Lisää hamppu-kaurapuuroaines ja marjat. Keitä hiljalleen usein sekoitellen 5-10 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
Tarkista maku.
Koristele annos marjoilla.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: