Vietnamilainen kanasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 Kariniemen Kananpojan uunibroileri
  • vesi
  • 2 sipuli
  • 1 kurkku
  • 1-2 paprika
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku tuore korianteri
  • 1 chilipaprika

Vietnamilainen kanasalaatti on yksinkertainen, mutta sitäkin maistuvampi salaatti, joka sopii niin illanistujaisiin kuin lounaaksikin.

Vietnamilainen kanasalaatti
4 annosta

1 Kariniemen Kananpojan uunibroileri (pintamaustettu tai maustamaton)
vettä
2 keskikokoista sipulia
1 keskikokoinen kurkku
1-2 paprikaa
1 iso sitruuna
1 ruukku tuoretta korianteria
pala punaista chilipaprikaa

Laita Kananpojan uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri vaikuttaa kypsältä. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi.
Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua.
Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: