Kanapekoni-pizza
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Pizzataikina:
- 2 ½ d vettä
- 25 g hiivaa
- 1 dl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl rypsiöljyä
Pizzatäyte:
- 150 g bbq-kastiketta
- 250 g mozzarellaraastetta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 140 g Hk Amerikan Pekoni® Kanalastuja
- 100 g siitakesieniä
- 100 g miniluumutomaatteja
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 100 g pakastemaissia
- maun mukaan jalapenorenkaita
Valmistusohje
- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
- Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
- Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
- Levitä bbq-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
- Kuumenna öljy pannulla ja paahda HK Amerikan Pekoni® Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun.
- Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita. Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
- Leikkaa kanapekoni-pizza paloiksi ja tarjoa!