Kanapekoni-pizza

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanapekoni-pizza
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Kaupallisessa yhteistyössä HK

Tämä superherkullinen kanapekoni-pizza maistuu niin arkipäivän herkuttelussa kuin illanistujaistarjottavanakin. Bbq-kastike antaa pizzalle aivan erityisen maun.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Pizzataikina:
  • 2 ½ d vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 dl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl rypsiöljyä
Pizzatäyte:
  • 150 g bbq-kastiketta
  • 250 g mozzarellaraastetta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 140 g Hk Amerikan Pekoni® Kanalastuja
  • 100 g siitakesieniä
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 100 g pakastemaissia
  • maun mukaan jalapenorenkaita

Valmistusohje

  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
  • Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
  • Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
  • Levitä bbq-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paahda HK Amerikan Pekoni® Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun.
  • Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita. Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
  • Leikkaa paloiksi ja tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: