Kananpojan lasagne

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • broilerin fileesuikale
  • Pasta Rossa mausteseos
  • Lemon Pepper & Dill -mausteseos
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • purjo
  • keittojuurekset
  • salsakastike
  • vesi
  • vehnäjauho
  • lasagnelevy
  • parmesaani
  • emmental raaste

Kun jääkaapissa on vain neljä broilerin filettä, mutta syöjiä useampi, on pakko keksiä ruoka jossa on riittävästi jatkeaineita, jotta sitä riittää kaikille.
Ohjeistani löytyy jo lukuisia erilaisia broilerilasagneja, tässä yksi versio lisää.

Kananpojan lasagne

tilkka öljyä
500 g broilerin filesuikaleita
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta myllystä
Santa Marian Lemon Pepper & Dill -mausteseosta myllystä
1 iso sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g purjoa silppuna
450 g keittojuureksia

1 prk salsakastiketta
7 1/2 dl vettä
1 dl vehnäjauhoja + 2 dl vettä
6-8 lasagnelevyä
100 g parmesaania raasteena
100 g emmentalraastetta

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista broilerinsuikaleet ja mausta ne kypsänä.
Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, purjo ja keittojuurekset, kääntele hetki.
Lisää salsakastike ja vesi, anna kiehua viitisen minuuttia.
Suurusta veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Sekoita juustoraasteet keskenään.

Lado uunivuokaan kerroksittain kastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi jää kastike ja juustoraaste.

Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä