Kananpoikaa juustokastikkeessa

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-4 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 450 g broilerin fileesuikale
  • ½ tl suola
  • 1-2 sipuli
  • 3 porkkana
  • 100 g sokeriherneenpalko
  • 400 g sulatejuusto
  • 2 dl vesi
  • ½ tl kuivattu timjami
  • rakuuna

Kananpojan fileesuikaleet maistuvat koko perheelle. Helppo ja nopea arkiruoka on kätevä muuntaa omaan makuun sopivaksi. Voit lisätä joukkoon omia suosikkikasviksia!

Kananpoikaa juustokastikkeessa
3-4 annosta

2 rkl öljyä
450 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita
½ tl suolaa
1-2 sipulia silputtuna
3 porkkanaa suikaleina
100 g sokeriherneenpalkoja
400 g sulatejuustoa
2 dl vettä
½ tl kuivattua timjamia, rakuunaa tai muuta yrttiä

Ota Kananpojan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla.
Paista fileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
Lisää sipulisilppu, porkkanasuikaleet ja sokeriherneenpalot.

Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää sulatejuusto, vesi ja yrtit.
Kuumenna, kunnes juusto sulaa.
Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi riisiä tai pastaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä