Hunajakanaa ja raparperichutney

  • 30 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 broilerinfilee
  • 2 dl Hunajainen Sam metsähunaja
  • ½ tl suola
  • 2 tl tuore timjami
  • 2 valkosipulinkynsi
  • ½ appelsiinin kuoriraaste
  • öljy
Lisäksi
  • 1 appelsiini
Raparperi-chutney
  • 2-3 raparperinvarsi
  • 2 tl hienonnettu inkivääri
  • ½ dl balsamiviinietikka
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 dl vesi

Hunajakanaa ja raparperichutney
4 annosta

4 broilerinfileetä
½ dl Hunajainen Sam Metsähunajaa
½ tl suolaa
2 tl tuoretta timjamia
2 valkosipulinkynttä
½ appelsiinin kuoriraaste
öljyä paistamiseen

Lisäksi:

1 appelsiini viipaleina

Raparperichutney:

2-3 raparperinvartta
2 tl hienonnettua inkivääriä
½ dl balsamiviinietikkaa
1 punainen chilipaprika
¾ dl Hunajainen Sam Metsähunajaa
1 dl vettä

Laita broilerinfileet maustumaan hyvissä ajoin.
Sekoita Metsähunajan joukkoon suola, riivityt timjaminlehdet, hienonnetut valkosipulinkynnet ja
hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.
Laita broilerinfileet maustumaan joukkoon käännellen.
Leikkaa appelsiini viipaleiksi.

Valmista raparperichtuney.

Viipaloi raparperinvarret ja hienonna inkivääri.
Laita ainekset kasariin ja mittaa joukkoon balsamiviinietikka, hienonnettu chilipaprika,
Metsähunaja ja vesi. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä, kunnes raparperit pehmenevät.

Tarkista maku.

Jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
Grillaa tai paista kuumalla pannulla öljyssä maustetut broilerinfileet molemmin puolin.
Grillaa seuraksi appelsiiniviipaleet ja tarjoa lisäksi raparperichutneya.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: