Broilerilasagne

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • pekoni
  • broilerin rintafilee
  • suola
  • paprikajauhe
  • pippurisekoitus
  • porkkana
  • parsakaali
  • kesäkurpitsa
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • aurinkokuivattu tomaattituorejuusto
  • tomaattimurska
  • ananaspalat
  • lasagnelevy
  • juustoraaste

 

Jälleen versio broilerilasagnesta. Näitä on tullut tehtyä, kun tämä ruoka pitää sisällään monta sellaista makua joista itse pidän; broileri, juusto, ananas ja ruoan rakenne; ihanan pehmeää syödä!

Broilerilasagne:

75 g pekonia
450 g marinoimatonta broilerin rintafilettä suikaleina
suolaa
paprikajauhetta
pippurisekoitusta
2 porkkanaa suikaleina
100 g parsakaalia kukinnoiksi leikattuna
pätkä kesäkurpitsaa paloiteltuna
1 sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g aurinkokuivatut tomaatit – tuorejuustoa
1 tlk tomaattimurskaa
1 pieni tlk ananaspaloja valutettuna
6-7 lasagnelevyä
300-400 g juustoraastetta

Paista pekoni kuumassa kattilassa rapeaksi, lisää joukkoon broilerisuikaleet, paista kypsäksi, mausta suolalla, paprikajauheella ja pippuriseoksella. Lisää joukkoon kasvikset, kääntele hetki. Lisää sekaan tuorejuusto, tomaattimurska ja ananaspalat, kuumenna. Tarkista maku.

Lado uunivuokaan vuorotellen kastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että pinnalle jää kastike ja juustoraaste.

Paista 200 asteisessa uunissa reilu puoli tuntia. Anna vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä