1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tuorepuurot sopivat aamu-, ilta ja välipalaksi.
Valmistus on helppoa.
Aloita illalla ja valmista aamulla valmiiksi. Tämä vie aikaa vain hetken. Mikä hauskinta, tämän puuron voit pakata evääksi ja nauttia vaikka työmatkalla, sillä se syödään kylmänä. Puuron kruunaa tuoreet marjat tai hedelmät.

Tuorepuuro
2 annosta

1 dl pellavansiemeniä tai seesaminsiemeniä
1 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
½ l vettä
1 ½ dl Biotta Luomu Granaattiomenajuomaa
ripaus vaniljajauhetta
1 rkl hunajaa tai maun mukaan

Huuhtele pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet ja liota yön yli vedessä.
Valuta ja huuhtele kertaalleen.

Jauha seos sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa ja lisää joukkoon Luomu Granaattiomenajuomaa. Sekoita.
Mausta vaniljajauheella ja hunajalla.
Tarkista maku.

Tarjoa sellaisenaan tai marjojen kanssa.

Vinkki! Jos puuro tuntuu liian paksulta, ohenna Luomu Granaattiomenajuomalla.
Vinkki! Kokeile myös muita Biotta-sarjan mehuja, kuten herkullista MangoMix Luomumehua.

 

Tuorepuuron valmistus on helppoa. Sekoita ainekset keskenään ja anna turvota muutama tunti. Tämän voit laittaa jääkaappiin valmistumaan jo edellisenä iltana ja nauttia aamupalana.

Tuorepuuro

1 ½ dl A.Vogelin luomu mysliä
½ dl auringonkukansiemeniä
2 ½ dl Biotta Luomu Granaattiomenajuomaa
2-3 rkl hunajaa tai agavesiirappia tai maun mukaan
½-1 granaattiomenan siemenet

Mittaa kaurahiutaleet ja auringonkukansiemenet kulhoon ja lisää joukkoon Luomu Granaattiomenajuomaa. Mausta seos hunajalla tai agavesiirapilla.
Laita puuro jääkaappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Laita tarjolle ja kaavi joukkoon granaattiomenansiemeniä.

Reseptit laatinut:

Rseseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.