1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Sitruunalla maustetut porsaankyljykset ovat jännän makuisia. Sitruuna raikastaa kivasti mietoa porsaanlihaa.
Tämä ruoka valmistuu hyvin helposti.
Tarjoa perunasoseen kanssa.

Sitruunaiset porsaankyljykset
4 annosta

4 porsaankyljystä
3 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä
1½ tl Heikkilän Isännän Lihamaustetta (timjamia, lipstikkaa, persiljaa)
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
1 sitruuna viipaleina

Sekoita sitruunalla maustettu oliiviöljy ja mausteet keskenään ja sivele porsaankyljykset marinadilla.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, jotta saat kauniin värin.
Paista lopuksi pannulla sitruunaviipaleet.

Laita kyljykset uunivuokaan ja nosta sitruunaviipaleet päälle.
Loppukypsennä 175 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes kyljykset tuntuvat kypsiltä.

Reseptin laatinut:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.