1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

HK Ruokatalo on panostanut rasvan laatuun tuotteissaan.  Rypsiporsas on nimensä mukaisesti syönyt rypsiöljyä sisältävää rehua, jolloin liha on luontaisesti maukkaampaa ja mureampaa ja vaikuttaa edullisesti sydänterveyteen. Rypsiporsaan fileeviipaleista valmistat arkiherkkujen lisäksi myös kermaisat viikonloppuherkut. Paistonapit antavat ruoalle makua, etkä tarvitse juuri ylimääräisiä mausteita.

Sinappista Rypsipossua

2-3 annosta

300 g HK Rypsiporsaan fileeviipaleita valkosipuli-persiljanapilla

1 rkl sinappia
1-2 porkkanaa viipaleina
2-3 dl ruoka-, tai kuohukermaa
1 dl hillosipuleita
mustapippuria
persiljaa

Kuumenna pannu ja paista rypsiporsaan fileeviipaleet valkosipuli-persiljanappien kanssa. Lisää joukkoon sinappi ja porkkanaviipaleet, kääntele hetki.

Lisää kerma ja hillosipulit. Mausta mustapippurilla. Kuumenna. Silppua sekaan runsaasti persiljaa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Casillero del Diablo Pinot Noir

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.