1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Rypsiporsaan vuorisuolattu loimufilee on upean murea ja hienostunut grilliherkku, joka kypsyy nopeasti.Pyöräytä seuraksi trendikäs kasvislisäke rapeasta ja upean vihreästä lehtikaalista.

Rypsiporsaan vuorisuolalattu loimufilee ja lämmin lehtikaali-fetapaistos
2-4 annosta

HK Rypsiporsas® vuorisuolattu loimufilee, 750 g
öljyä grilliritilän tai –parilan voiteluun

2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
1 iso sipuli hienonnettuna
2 porkkanaa suikaleina
200-300 g lehtikaalia paloiteltuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
n. 2 dl vettä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
200 g fetajuustoa kuutioina
1-2 limeä lohkoina

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Grillaa öljytyllä grilliritilällä tai –parilalla keskilämmöllä molemmin puolin.
Valmista lisäke.
Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi porkkanat.
Huuhtele lehtikaali ja poista halutessasi hieman lehtiruotia. Paloittele reiluhkoiksi paloiksi.
Hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää pannulle ensin sipulisilppu ja porkkanasuikaleet. Kääntele hetki.

Lisää sitten lehtikaali ja valkosipuli. Jatka paistamista hetki. Mausta soijakastikkeella ja kaada joukkoon vesi.
Paista käännellen, kunnes lehtikaali menee hieman kasaan. Rouhi joukkoon mustapippuria ja ripaus suolaa.

Paloittele fetajuusto ja lisää muiden ainesten joukkoon. Kuumenna seos nopeasti.

Purista joukkoon limenmehua tai tarjoa limenlohkot annoksen seurana.

Tarjoa herkullinen lisäke mehevän , viipaleiksi leikatun loimufileen seurana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.