1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Tumman savuisa barbeque-maustettu rypsiporsaan ulkofileepihvi on herkullinen pannulla tai grillissä kypsennettynä. Tarjoa seuraksi maistuva ratatouille.

Rypsiporsaan ulkofileetä ja ratatouillea

1 pkt HK Rypsiporsas® Fileepihvejä, BBQ
öljyä paistamiseen

Ratatouille

5 tomaattia + vettä
1-2 rkl öljyä
2-3 sipulia lohkoina
1 munakoiso paloiteltuna

1 kesäkurpitsa paloiteltuna

1 paprika paloina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 2 dl vettä
suolaa
timjamia

Aloita ratatouillesta. Kiehauta kattilassa reilusti vettä. Tee tomaatteihin ristikkäisviillot ja kasta ne kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Nosta pois, poista kuori ja kuutioi reiluiksi paloiksi. Voit halutessasi poistaa tomaatin siemenet.

Kuumenna öljy pannulla tai grillivuoassa. Lisää paloitellut sipulit, munakoiso, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet. Kääntele muutama minuutti. Lisää paloitellut, kuorettomat tomaatit, kuumenna. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja vesi. Anna kasvisten kypsyä hetken aikaa. Mausta suolalla ja timjamilla.

Grillaa rypsiporsaan ulkofileepihvit molemmin puolin. Tarjoa ratatouillen kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.