1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (48 arvostelua, keskiarvo: 3,27 / 5)
Ladataan...

Possun sisäfilettä pippuri-kermakastikkeessa

600 g possun sisäfilettä
3 sipulia
pippurisekoitusta
suolaa
pari rkl sinappia
(hp-kastiketta)
4 dl ruokakermaa tai vastaavaa
persiljaa silputtuna

Poista
lihasta kalvot, leikkaa 1-2cm:n viipaleiksi. Paista kuumassa pannussa
molemmin puolin, mausta suolalla ja reilulla määrällä
pippurisekoitusta. Lisää joukkoon sipuliviipaleet ja pyörittele niitä
pannussa hetki. Lisää sinappi ja halutessasi hp-kastiketta. Kaada
joukkoon kerma. Anna kerman saeta hetki. Tarkista maku. Lisää joukkoon
silputtua persiljaa. Tarjoa riisin tai perunan kanssa.

p.s voit lisätä ruokaan esikypsennettyjä vihanneksia, esim. kukkakaalia, porkkanaa, parsaa tai näiden sekoitusta.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.